Over ons

Efficiëntie , kwaliteit, teamwork… veelgebruikte termen , wij geven er betekenis aan als volgt :

Nieuwe productontwikkeling

We houden graag onze ogen open voor nieuwe trends. Cold pressed, kant-en-klare smoothie mixes? Wij zijn er mee bezig! Concentraatblends? Natuurlijk, wij maken ze op maat voor u. Door trends te volgen, bieden we oplossingen aan die u nog niet voor mogelijk hield.

 

Flexibiliteit

We houden wekelijks contact met onze producenten. Wanneer er een slechte oogst dreigt aan te komen, zijn wij op de hoogte. En dan handelen we snel. We boeken een vliegtuigticket, onderhandelen we met andere producenten in andere regio’s en breiden ons netwerk uit. Op die manier houden we het aanbod in stand.

 

Proactief

Zoeken naar oplossingen is wat ons werk interessant houdt. Op een dag vroeg een klant ons om venkelsap. Hmm, dat leek niet verkrijgbaar te zijn. We vonden een teler en lieten de venkel voor hem persen Een babyvoedingbedrijf had courgette puree nodig met een strikte nitraatlimiet. Wij vonden een perceel courgettes met laag nitraatgehalte voor hem. Heeft u een specifieke vraag? Aarzel niet en vraag er naar!

 

Transparantie

De meeste traders houden namen van hun producenten kost wat het kost geheim. Maar soms, in een markt als de babyvoedingsindustrie, wilt u gewoon weten waar het fruit en groenten vandaan komen. We houden graag de discussie open, want eerlijk gezegd is er niets te verbergen. We hebben geïnvesteerd in een loyaal netwerk en willen het vertrouwen graag onderling bewaren.

Ons team

Nature Favours is de voormalige B2B-divisie van Pajottenlander. Jan Verbeke leidt deze divisie al vijf jaar en heeft in november 2017 dit nieuwe, onafhankelijke bedrijf gelanceerd.

JAN VERBEKE
Business development
T +32 (0)478 518 463
jan@naturefavours.be

ARABELLE CROMBÉ
Quality Manager
T +32 (0)490 512 192
arabelle@naturefavours.be

JOKE DERAEDT
Quality Assistant
T +32 (0)492 372 200
joke@naturefavours.be

KATRIEN DE BLOMME
Logistics & order administration
T +32 (0)476 335 537
katrien@naturefavours.be

MARIJKE DHONDT
Customer backoffice
marijke@naturefavours.be

OFFICE
General information & administration
T +32 (0)54 26 98 98
info@naturefavours.be

Jobs

Zin om deel uit  te maken van ons team?

Ontdek onze openstaande vacatures

Hoe wij werken

1

Oogsten

We blijven continu in contact met onze leveranciers, van India tot Turkije, om de beste kwaliteit voor u te garanderen.

2

Analyses

Onze producten zijn bio gecertificeerd, worden grondig gescreend en wij bieden extra analyses waar nodig (zoals babyvoeding).

3

Just In Time

Wij stockeren oogsten jaarrond in onze centrale opslagruimtes, zodat klanten op eender welk moment volgens hun behoeftes kunnen bestellen.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een bio-ingrediënt of heeft u aanvullende informatie nodig, aarzel niet en vraag ernaar.

Of bel ons op +32 (0)54 26 98 98