juices

Sap (NFC)

Al onze groente- en fruitsappen zijn biologisch gecertificeerd, zeer voedzaam en geschikt voor gebruik in de drankenindustrie. Wij leveren zowel in tankwagens als in aseptische vaten.

Fruitsappen

In de loop der jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met niet alleen de basis fruitsoorten, maar zeldzame fruitsoorten, bvb: duindoorn, gember en limoen. Deze zal u niet overal vinden.

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid assortiment opgebouwd. Naast de courante fruitsoorten bieden we ook zeldzamere fruitsoorten aan zoals: duindoorn, gember en limoen. Deze zal u niet overal vinden.

Groentesappen

We bieden ook melkzuurgegiste groentesappen aan. Melkzuurgisting is een eenvoudig conserveringsproces dat werkt door bacteriën aan het sap toe te voegen. De andere optie is groentesap aangezuurd met citroensap. De keuze is aan u!

Koudgeperst

Al onze groente- en fruitsappen zijn gepasteuriseerd, tenzij u dit anders wenst. Cold pressed is de nieuwste tendens, verse sappen met hoge nutrionele waarden. Hierbij worden fruit of groenten koud geperst, het sap wordt onmiddellijk ingevroren om de microbiologie zo laag mogelijk te houden. Geen gemakkelijk proces, maar we hebben al enige ervaring.

Diepvries / IQF

Voor sommige toepassingen is het eenvoudiger om sap te bestellen in IQF pellets. Meer details bij het onderdeel diepvries/IQF.

Toepassingen

 • Drankenindustrie (vruchtensap, limonades, cocktails, kombucha, bier, …)
 • Sorbet
 • Babyvoeding (met aanvullende analyse)
 • Ijs
old fruit press

Smaken

De onderstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Bent u op zoek naar iets? Contacteer ons gerust!

Contacteer ons

  of bel ons op +32 (0) 54 26 98 98

  Verpakking

  Tank

  +/- 25,000 L in bulk

  compartimentering is optioneel

  Vaten

  +/- 200 L

  Bag-in-Box (BIB)

  +/- 20 KG

  Contacteer ons

  Bent u op zoek naar een bio-ingrediënt of heeft u aanvullende informatie nodig, aarzel niet en vraag ernaar.

  of bel ons op +32 (0) 54 26 98 98